9 дни продължават празниците в Пловдив за деня на детето

14:00, 27 май 17 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общински институт „Старинен Пловдив“ традиционно организира богата и интересна програма посветена на 1 юни – Международния  ден на детето. Тази година, за първи път проявите ще се провеждат в период от 9 дни – от днес до 4 юни, включително. Още днес има демострации по замесване на обреден хляб и плетене на макраме. В 19 часа е откриването на изложбата „Легенди и митове за създаването на Пловдив“.

Програмата включва изключително разнообразни жанрово прояви различни изложби, рисуване с къна върху тяло, индийски танци, йога практика , детска работилница за изработване на карвинг свещи, изложба с детски фотографии, представяне на книга, „Нарисувай приказка“ , занаятчийски работилници и други.

На самия 1 юни  в 11:00 часа е откриването на  Детския  панаир на занаятите,  а последната проява в неделя  - 4 юни е „Големия детски концерт“, който е  част от пролетното издание на  VIII МФ „Дни на музиката в Балабанова къща“, с участието на оркестъра и училищния хор на НУМТИ „Добрин Петков на Римския стадион.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама