Празнична детска фиеста за 1 юни в Пловдив

16:46, 01 юни 17 25 554 Шрифт:
Автор:

В истинска празнична фиеста се превърна честването на Деня на детето в Цар-Симеоновата градина, организиран от Комплекса за социални услуги за деца и семейства - Пловдив. Песни, танци, рисуване, правене на различни забавни изделия от хартия, балони бяха само една малка част от изненадите, които бяха специално приготвени за малките.

Незабравим и вълшебен 1 юни, интересна лятна ваканция и безгрижни игри пожела заместник-кметът „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков. Той припомни, че Комплексът за социални услуги за деца и семейства е само една от 50-те социални услуги, които Общината развива, полагайки грижи за децата на Пловдив, за тяхното бъдеще и развитие.

 „Всеки ден е ден на детето и за всички нас и за колегите от Община Пловдив. Нашата работа го показва. Всички послания в днешния ден трябва да са обърнати към възрастните, защото, за да има детство, сме отговорни ние, възрастните“, заяви Недка Петрова, директор на комплекса. Тя и нейните служители са си поставили за цел и задача да излязат извън рамките на институцията и конкретния случай и да променят всяка конкретна съдба чрез промяна на мисленето на възрастните и отношението им към децата.

Празникът продължава до края на деня с разнообразна програма на площад „Стефан Стамболов“. Очаква се да приключи около 19:30 часа с теглене на победителите в благотворителна томбола и почерпка за децата с най-голямата торта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама