Машини гиганти превръщат „Стройтех“ в най-голямото изложение за бранша на Балканите

13:22, 18 юни 17 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голямо разнообразие на машини гиганти превръща изложбата „Стройтех“ в най-големия делови  форум за бранша на Балканите. Неговото тазгодишно издание ще се проведе от 25 до 30 септември  в Международен панаир Пловдив.  Вносители на най-известните световни марки техника за изграждане на пътища и други инфраструктурни обекти оформят експозиция на площ около 6000 кв. метра. 

Те ще демонстрират  багери, самосвали, бетон възли, съоръжения за събаряне на здания, машини за  направа на канали и много други изделия. Новата инициатива е полезна и за по-малки фирми, предлагащи оборудване, консумативи и материали за бранша, тъй като присъствието на големи компании повишава интереса към изложбата. Улеснение са бонусите за ранно записване за участие.

Десантът на машините гиганти е само една от новостите в 73-ото издание на деловия форум за инвестиционни стоки и технологии в Пловдив. Очаква се компании от близо 40 държави да презентират иновативни продукти и услуги в рамките на още десет специализирани изложби: „Автосвят“ (за автомобилостроене), „Акватех“ (за технологии и управление на водите), „Аутотех“ (за транспорт и автосервизно оборудване), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии), „Интермин експо“ (за минната индустрия), „Машиностроене“, „Робохайтех“ (за роботи и роботизирани системи) и „Химия“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама