Здравко Димитров e „Областен управител на годината“ за 2017 година

17:44, 19 юни 17 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Здравко Димитров беше награден по време на годишната национална среща на Асоциацията на българските градове и региони.Темата на двудневната конференция, която се проведе край Разлог, беше „Рискове и заплахи за критичната инфраструктура в общините и регионите“.

Наградата  „Областен управител на годината“ за 2017 г. беше връчена лично от председателя на УС на АБГР Найден Зеленогорски на г-н Здравко Димитров - областен управител на област Пловдив. „Приемам тази награда от името на целия екип на Областна администрация-Пловдив, защото я получавам благодарение на добрата работа на специалистите и експертите, с които работя. Благодаря и на премиера Бойко Борисов, който винаги е подкрепял и подпомагал развитието на област Пловдив. Много от проектите, за които получавам тази престижна награда са благодарение на неговото съдействие“, заяви г-н Димитров и благодари, за отличието.  Самият той връчи наградите на кмета на гр.Стамболийски Георги Мараджиев, за кмет на годината в категория „Най-бързо развиваща се община“ и на г-н Мердин Байрям, кмет на община Върбица в категория  „Инвестиции в природата и хората 2017“  за направени инвестиции в курортния комплекс „Върбица“.

Предвижда се следващата среща да се проведе в гр. Хисаря през октомври, където със съдействието на областния управител Здравко Димитров ще се проведе обучение на представители на местната власт в региона, където отново ще се обсъждат темите за сигурност и защита на населението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама