Започна преасфалтирането на ул. “Карловска” в Пловдив

17:16, 22 юни 17 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна преасфалтирането на ул. “Карловска” в пловдивския район “Северен” в частта си зад казино “Риц”.  Райкметът  Ральо Ралев направи първа копка, с която даде старт на ремонтните дейности. В този участък настилката на улицата никога не е била ремонтирана, което обяснява лошото й състояние. Ремонтните дейности включват фрезоване, полагане и подсилване на основа на участъците, където това е необходимо, полагане на асфалт, както и изграждане на 10 паркоместа.

Припомняме, че преди дни в Район “Северен” започна и нова акция по кърпене на дупки. Ремонтират се  участъци по основни пътни артерии в района, както и вътрешно-квартални улици – паважни и асфалтови настилки. Вече са запълнени дупките по бул. “България”, бул. “Цар Борис III Обединител”, пресечка на бул. “България” между МБАЛ-Пловдив и спортна зала на ПУ “Паисий Хилендарски”, ул. “Георги Бенев” , ул. “Рогошко шосе” и част от ул. “Оборище”  и част от ул. “Полет”.

Ремонтни има и по ул. “Братя Търневи”, ул. “Брезовско шосе”, бул. “Дунав” бул. “България” № 158, кръстовището на ул. “Иван Драсов” и ул. “Райна Княгиня”, ул. “Иван Рилски” и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама