В Пловдив продължава кампанията „Регистрирай куче и спечели награда”

07:12, 25 юни 17 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вече трети месец продължава кампанията на Община Пловдив „Регистрирай куче и спечели награда“, която има за цел да стимулира активността на собствениците на кучета надлежно да декларират притежаването им. До края на месец ноември в рамките на кампанията предстои да  бъдат раздадени още 8 пакета с подаръци за домашния любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/.

До края на ноември е срокът и на  кампанията за подпомагане  кастрацията на домашни кучета и котки, отглеждани в Пловдив. В нея могат да се включат собственици на идентифицирани/чипирани домашни кучета с извършена административна регистрация, както и собственици на домашни котки, притежаващи надлежно издадени ветеринарномедицински паспорти.

Желаещите да се възползват от условията по кампанията, могат да получат „талон за отстъпка” от Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците” или в съответната районна администрация по местоживеене. За женските кучета и котки отстъпката е 35 лева, а за мъжките – 25 лева. Собственикът ще доплати остатъка от стойността на манипулацията на място във ветеринарния кабинет. Кампанията се провежда със съдействието на 8 ветеринарни кабинета в Пловдив.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама