Духов оркестър – Пловдив свири в Цар Симеоновата градина

16:08, 25 юни 17 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дирекция „Култура и културно наследство“ на община Пловдив уведомява пловдивчани и гости на града, че днес от 18.30 часа ще се състои концерт на Духов оркестър - Пловдив в Цар Симеоновата градина (до Виенския павилион) . 

Припомняме, че той беше първоначално планиран за събота, но вчера на същото място се проведоха събития от програмата на Петото издание на фестивала за градска култура Street Masters - част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

Инициативата за изнасяне на безплатни класически и джаз концерти на открито, която община Пловдив възроди продължава и през следващите месеци. Всяка събота в следобедните часове в Цар Симеоновата градина, с изпълнения на популярни класически произведения и евъргрийни ще се изявяват различни формации – Оркестър на Държавна опера Пловдив, Духов оркестър-Пловдив, Биг Бенд-Пловдив, Арт Войс Център, таланти от НУМТИ  „Добрин Петков“ и даровити пловдивчани, с кариера у нас и в чужбина. През месец юли, в програмата ще се включат още Военния духов оркестър и Китаро-мандолинен оркестър от гр. Сандански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама