Кирил Петров встъпи в длъжност „съдия“ в Районен съд-Пловдив

16:36, 26 юни 17 25 2688 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На Общо събрание на съдиите от Районен съд – Пловдив днес Кирил Петров встъпи тържествено в длъжност „съдия в Районен съд“.

Гости на събранието бяха  Магдалина Иванова – председател на Апелативен съд – Пловдив, Антония Роглева – зам.-председател на Окръжен съд – Пловдив. Те пожелаха на новоизбрания съдия да бъде здрав и да обича професията си.

Иван Калибацев – председател на Районен съд – Пловдив,  поздрави с добре дошъл в редиците на районните съдии Кирил Петров.

Кирил Петров е завършил право в ПУ „П.Хилендарски“ . От 2012 г.  работи като съдебен помощник във ВКС – Търговска колегия. От 2015 г. е младши съдия в Окръжен съд – Пловдив. С решение на Висшия съдебен съвет от 20.06.2017 г. на основание чл. 160 във вр. с чл. 243 от Закона за съдебната власт е назначен  като съдия в Районен съд – Пловдив.

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:54, 14 ное 20

Здравейте,много бих искала да попитам съдия Петров вие каква клетва сте дали ???осъждате хора по време на пандемия съкращения на работни места и безработица българските граждани без изобщо те да бъдат уведомени по телефон ,с писмо или съобщение.Това ли е нашето правосъдие??? Това ли научихте в университета.Защо не съдите хората които са убили които са откраднали?Ами сте се хванали с бедните души !!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама