Тома Спространов ''Почетен гражданин'' на Пловдив

11:19, 15 сеп 17 / Култура 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на общинския съвет в Пловдив - Савина Петкова връчи отличието „Почетен гражданин на град Пловдив“ на журналиста Тома Спространов.

На живо в студио 1 на радио Пловдив тя връчи отличието, с което бе удостоен Тома Спространов с решение № 176, взето на сесията на Общински съвет Пловдив на 8 юни тази година. В препълненото студио дойдоха много приятели и колеги на Спространов, а младите певици Андреана Бакалова и Едит Унджиян се погрижиха за музикалното оформление на събитието заедно с Биг Бенд Пловдив.

Савина Петкова съобщи, че решението за удостояването на Тома Спространов с отличието „Почетен гражданин на град Пловдив“ е било прието с пълно единодушие на сесията през юни. Тя прочете почетната грамота, а след това връчи почетния знак с официална лента със цветовете на знамето на град Пловдив.

Видимо развълнуван Тома Спространов благодари за уважението пред препълненото студио 1 на радиото. «Ако сега не знаете защо съм награден, то е затова, че умея да залисвам хората», пошегува се почетният гражданин в края на своето слово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама