Световни новости за експресно лечение показва изложбата „Медикус, Денто, Галения 2017“ в Пловдив

15:05, 15 окт 17 25 476 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световни новости за по-прецизна диагностика и по-бързо лечение ще представи изложбата за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2017“. Тя  ще се проведе от 18 до 21 октомври в Международен панаир Пловдив. Деловият форум стартира с четири рекорда – изложители от 20 държави, с шест повече от предишното издание, ръст на участниците с близо 25% общо, увеличение на чуждестранните фирми с 96%, над 10% по-голяма експозиционна площ. Тези данни са най-добрите за последните пет години и показват, че ще бъде демонстрирана много по-разнообразна продуктова гама. 
    Специалистите могат да видят близо 25 новости, от които 11 световни. Основни акценти са максимално точното диагностициране и експресното лечение, особено в стоматологията. 
    Истински пробив е направен при поставянето на зъбни импланти, една от най-бавните и болезнени процедури. С пиезо-хирургичен мотор това вече става само с едно посещение в лекарския кабинет. Изделието представлява новост за българския пазар . 
    Световна иновация е системата S1, позволяваща лечение на коренови канали  само с един механичен инструмент, което улеснява и ускорява работата на зъболекаря.  
    В същата категория е и дигиталната  3D рентгенова система, която с  ултраниска доза на лъчение и бързо  сканиране  осигурява най-прецизна диагноза.
    Очаква се голям интерес сред специалистите и широката публика да предизвика комбинацията от 17 билки и  подправки с противовъзпалително и антиоксидантно действие, която сега навлиза в Европа.
    Това са само част от модерните изделия, които може да се видят на „Медикус, Денто, Галения 2017“. Тя събира производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи,  оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Експозициите показват актуалните тенденции,  научни постижения в различни области на медицината и новости от практиката. 
    Специалистите имат право на безплатен достъп след предварителна онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив. 
    Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2017“  се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ от 18 до 22 октомври, Панаир на колекционерите „Булколекто“ от 20 до 22 октомври,  киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа от 21 до 22 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама