„Хавра“ от Захари Карабашлиев с представяне в Пловдив днес

12:15, 25 окт 17 / Култура 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като завоюва челните места в класациите на големите книжарски вериги един от най-дългоочакваните и обсъждани романи на годината ще бъде представен в Пловдив. На 25 октомври от 18:30 ч. в книжарница „Сиела” – Мол Пловдив  гостува обичаният български писател Захари Карабашлиев, а поводът е вторият му роман – „Хавра“.

Напрегнат екшън се редува с чувствената история на една любов, последствията от която предначертават хиляди съдби – там, където любов и гняв се надбягват и истината търси своето възмездие, ще откриете едно от многото значения на „Хавра“. Или свое собствено такова.

Книгата ще бъде представена от Темз Арабаджиева, а самият Захари Карабашлиев и отговорният редактор на книгата Рия Найденова ще си поговорят за работата между редактор и автор.

Издателите и авторът ви очакват днес от 18:30 ч. Входът е  свободен.

Хавра“ е вторият роман на изтъкнатия писател Захари Карабашлиев и вече няколко седмици оглавява класациите, девет години след огромния успех на „18% сиво“. Литературният трилър в духа на Пол Остър и Иън Макюън за кратък период успя да завладее сърцата на хиляди български читатели и да ги направи съпричастни към личната история на една от ключовите фигури в нашата история – Джанюариъс Макгахан, както и към битката за справедливост на младия Никола, завърнал се във Варна след мистериозната смърт на баща си и изправен пред една променена, апатична и гротескна България.

В мащабния, но интимен свят на „Хавра“ история и настояще се срещат, факти и фикция се преплитат, а силата на волята дори само на един човек може да промени хода на историята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама