Процедурата за платено паркиране в пловдивския район "Южен" е в ход

17:00, 16 дек 17 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

И в пловдивския район „Южен“ вече тече процедура по отдаване на места за платено местодомуване на леки автомобили, съобщи кметът Борислав Инчев. На този етап малко над 30 такива паркоместа са предвидени на новоизградения паркинг на ул. „Одеса“, както и на ул. „Радовиш“ до парк „Белите брези“. За местата ще може да се кандидатства до 21 декември 2017 г., като вече има подадени заявления от граждани, припомни Инчев.

Подробна информация относно кандидатстването и необходимите документи може да се получи от интернет сайта на районната администрация на „Южен“ http://south.plovdiv.bg/  както и в стая № 8 в кметството на ул. „Македония“ № 73 А, етаж. 2.

Припомням, че има гласувана Наредба от Общински съвет Пловдив, която е редно да изпълним, а и по този начин ще се предостави и възможност на живущите да си гарантират места за паркиране“, коментира Борислав Инчев, като уточни, че в района непрекъснато се заселват нови домакинства и че изграждането и обособяването на места за паркиране е целенасочена политика още от началото на мандата му като районен кмет.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама