Еко темата доминира на предстоящия Международен панаир в Пловдив

11:00, 14 яну 18 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новите тенденции в света на храните и напитките ще бъдат показани на предстоящото четвърто издание на Международния панаир в Пловдив от 21 до 25 февруари 2018 г. Зелената линия все по-активно се налага от всички производители и търговци, работещи в областта на селското стопанство, хранителната и винената индустрия, за да се отговори на изискванията на потребителите за по-добро качество на живот. Организаторите очакват тя да бъде доминираща на мегафорума.

Единствен по рода си на Балканите форумът включва шест изложения. На селскостопанскага изложба „Агра“ фермерите отново могат да намерят нови технологии за земеделие и животновъдство.

Традиционно голям интерес се очаква към международните изложби „Фудтех“ – за хранителната индустрия, и „Винария“ - за лозарство и винарство. Компаниите, подали заявки за участие до момента, са с 22% повече в сравнение с януари миналата година. Този ръст се дължи както на увеличеното предлагане на оборудване за двата отрасъла, така и на уникалния Град на виното и деликатесите, изтъкват организаторите.

Изложението „Вкусове от Италия“ отново ще даде възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска традиция, представена от водещи производители и търговци на храни и вина. В предишното издание участваха над 30 фирми и всички отново ще бъдат на панаира в Пловдив.

Четвъртото издание ще бъде разширено с изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще представи дизайнерски решения за различни видове обекти. Новата инициатива обогатява изложбата „Хорека Пловдив“, презентираща оборудване за хотели, заведения и магазини.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама