Панайот Панайотов и Васил Петров пеят на 2 май в Пловдив

15:00, 22 апр 18 / Култура 25 715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп певеца Панайот Панайотов се присъединява към звездната компания за концерта на 2 май в голямата залата на Дом на културата „Борис Христов“ Пловдив, заедно с Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев ще представят концерт спектакъл по повод 70-годишния юбилей на една от най-големите рок легенди на Пловдив, Стефан Костов – Тето.

Ще пея за ТЕТО с хиляди спомени по вълшебното време, когато Пловдив беше музикалната ни столица, когато музиката струеше в този луд град. Не забравяй, ТЕТО, както и аз не забравям.“ споделя Панайот Панайотов. Той ще изпълни известни евъргрийни, хитове на Том Джоунс, заглавията  „Delilah”, “Unchained melody”, “Green green grass of home”, “I can't stop loving you”, Васил Петров, Теодосий Спасов и Стоян Захариев ще представят популярни джаз стандарти, поп теми и някой рок композиций в нови аранжименти в акомпанимент на Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев(контрабас), Кристиян Желев(ударни) и Николай Карагеоргиев (китара).

Публиката ще може да се наслади на музиката на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Тото, Том Джоунс, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл на 2 май зала на Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Концертът започва от 19:00ч.

Рок вокалиста Стефан Костов-Тето е сред любимците на пловдивската младеж от края на 60-те и 70-те години, много добър мениджър, той е и човекът с най-голям стаж в легендарното пловдивско вариете. В продължение на 10 години е основен певец там и около него се въртят всички формации. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на много от големите ни музиканти.

Билетите за събитието са на цена от 15, 20 и 25 лв. и се продават в мрежата на Eventim, на касата на Главната улица в Пловдив, в музикалния магазин на ул. „Отец Паисий“, а на 2 май могат да бъдат закупени и от Дом на културата „Борис Христов“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама