В Асеновград представят книга и филм за Стефан Данаилов

11:40, 19 апр 18 / Култура 25 622 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Журналистът Георги Тошев представя в Асеновград книгата "Романът на моя живот" и филма "Монолог", създаден по повод 75-та годишнина на актьора Стефан Данаилов.  

Книгата бе издадена в навечерието на юбилея в края на миналата година и бързо се превърна в едно от най-продаваните заглавия в страната. В нея са публикувани неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната ни кино звезда и най-сниманият актьор на всички времена с над 150 роли в киното и театъра. 

В книгата има забавни истории от снимачните площадки и неизвестни досега подробности за политическите битки на Стефан Данаилов. Описани са срещите му с Тодор Живков, Симеон Сакскобургготски и други лидери. 

Актьорът споделя в книгата, че съпругата му Мария винаги е била на първо място в неговото сърце - без да отрича, че е имало и други жени в живота му. „Романът на моя живот“ хвърля светлина върху отношенията му с Ирен Кривошиева, Невена Коканова, Аня Пенчева и с най-популярната актриса на полското кино Барбара Брилска.

Представянето е от 17,30 часа в градската библиотека "Паисий Хилендарски" и е част от програмата за Дните на книгата в Асеновград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама