Благотворителен детски концерт в помощ на тригодишната Лилия в Пловдив

13:10, 24 апр 18 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителен детски концерт на възпитаниците на детска градина „Дъга” ще се проведе тази вечер в зала „Пловдив“ на Гранд хотел „Пловдив“ във връзка с инициативата „Доброто продължава”. Тази година каузата е посветена на тригодишната Лилия Козарева, която не вижда и е с тежката диагноза „Ретинопатия на недоносеното”. 

Малката Лилия, чиято майка е учителка в детска градина „Дъга”, ще бъде в първа група през есента. Момиченцето е с прекарани няколко оперативни интервенции и продължава да се нуждае от специализирано лечение на зрението.

Към инициативата се присъединиха десетки детски и учебни заведения от целия град, обществени организации, а главен източник на надежда за здравето на малката Лилия са родителите, учителите и служителите на ДГ „Дъга”, които с подготвения благотворителен концерт се надяват да подкрепят надеждата за успешното лечение на Лилия Козарева. 

Благородната инициатива е подкрепена от цялата администрация на район „Северен“, която вече набра значителна сума в помощ на лечението на Лилия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама