Световно състезание за млади мениджъри се провежда за първи път в България

13:30, 25 апр 18 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път България е домакин на международното състезание за млади мениджъри Global Enterprise Challenge (GEC). То е инициатива на Световната организация на учебните предприятия EUROPEN-PENInternational, а неговото пето издание ще се проведе днес в Международен панаир Пловдив.    

GEC е уникален конкурс за решаване на практически бизнес казуси. Участниците работят в интернационални екипи, които трябва да дадат решение на проблема и да презентират своята работа пред жури от експерти. Заедно с  надпреварата ще се състои и 50-та юбилейна среща на членовете на EUROPEN-PENInternational.

Проявите са реализират съвместно с 21-ото издание на Международния панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“, който вече е много популярен в целия Балкански  регион. На „ТФ фест“ тази година ще се представят 125 тренировъчни фирми на гимназисти и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. 

Над 800 участници ще се състезават в 15 конкурса и ще демонстрират своите компетентности, придобити в учебните предприятия. 

Единственото в България състезание по професии с международно участие показва резултатите от интегрираното обучение по икономика, мениджмънт, бизнес администрация и чужд език. То е одобрено от Европейската комисия, включено е в 

Европейската седмица на малките и средни предприятия и е представено като добра практика за подготовка на младите хора по предприемачество, креативност и иновативност. Организатор на изложението „Млад предприемач“ е Центърът на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието и науката, а форумът е част от проекта „Мост между училището и бизнеса“. „ТФ фест 2018“ ще се състои на 26 и 27 април в палата 6 на Международен панаир Пловдив. 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Miguelsusly 14:21, 17 май 23

Автомобиль является одним из самых популярных видов транспорта.
Это обусловлено комфортом, надежностью и вместительностью.
Наш автомобильный форум, предлагает огромное разнообразие тем для общения.
Тут можно найти подробную информацию по ремонту и эксплуатации
большинства популярных автомобилей.

Ретро-автомобили
Мото-форум
Путешествия и приключения
Музыка в автомобиле
Правовой форум

2 RichardLib 14:48, 17 май 23

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO.
Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования
Присоединяйтесь к сообществу Chatcrypto и вы получите 1600 токенов Chatcrypto (CCAIT) бесплатно
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
и с каждым рефералом, которого вы направите в Chatcrypto, вы получите дополнительные 1600 токенов бесплатно.
q1w2e12z

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама