Задържаха за 24 часа Габриела Медарова

16:35, 14 май 18 25 682 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

21-годишната Габриела Медарова, която преди месец удари 10 паркирани автомобила в Пловдив след употреба на алкохол и дрога, отново е задържана за 24 часа. Този път тя е обвинена за нанасяне на телесно повреда по хулигански подбуди, съобщи прокурор Атанас Илиев от Районна прокуратура в Пловдив, цитиран от Агенция „Фокус”.

В ранните часове на 11-ти май Катя Андреева празнувала рождения си ден в клуб. Малко преди да си тръгне, 21-годишната студентка е съборена с удар в лицето от непозната жена. Очевидци обаче са разпознали, че това е Габриела Медарова. Потърпевшата твърди, че с нищо не е провокирала удара.

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза. За престъплението законът предвижда наказание до една година затвор или пробация.

Само преди три седмици Габриела се разплака в съда и се разкайваше за пометените от нея паркирани автомобили. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче и не употребявала алкохол и наркотици. 

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално тя беше 20 000 лв., но след обжалване беше намалена на 5 000 лв.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама