Жена е причината за свадата между сержант и полицай в Пловдив

15:21, 21 май 18 25 635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сержант от 68-а бригада „Специални сили“ в Пловдив е арестуван снощи, след като намушкал с нож 45-годишен полицай, който по-късно е починал в болница. Инцидентът е станал в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив, а по непотвърдена информация причината е скандал заради жена.

И двамата харесвали една и съща полицайка от участъка в Карлово. Малко преди полунощ в неделя военният изпил голямо количество алкохол. Бил заедно с въпросната жена, която го докарала до дома му. Минути след тях пристигнал и полицаят. Той искал да се разберат „по мъжки“ с военния. Между двамата избухнал скандал, при, който военният намушкал с нож в гърдите полицая, съобщи БНТ.

Днес разследващите направиха втори оглед на местопрестъплението и свалиха отпечатъци от колата, с която приятелката на военния го е докарала до дома му. Съседи разказаха, че рядко го виждали, тъй като много често пътувал зад граница.

Убийството се разследва от военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Военният и приятелката му са задържани и в момента ги разпитват пред съдия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама