Александър Деянов Skiller: „Нашата музика е част от градската култура“

16:30, 05 юли 18 / Култура 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Skiller „Бързата уста“ на Запада, както е известен в цял свят, ще се качи отново на сцената на Sprite Urban Fest тази събота

След успешния старт на Sprite Urban Fest 2018 в Бургас, следващата спирка за всички любители на ърбън културата в България е Пловдив. Тази събота – 7 юли 2018 г., точно в 18:00 ч., феновете на градските изкуства и спортове ще могат да се срещнат с любимите си изпълнители на площад Централен в Пловдив.

Освен, че ще чуят на живо новото парче на Skiller и Jahmmi Youth – Let it Go, пловдивчани ще могат да се включат в графити работилниците на Sprite с райтърите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK. ELECTRIC FORCE ще покажат пред публиката, че брейк танците не са толкова трудни, колкото изглеждат и ще поканят всички желаещи да се включат в уъркшопа им.

Момчетата от High5 ще демонстрират триковете си на специално изградения за феста мобилен скейт парк, а DJ Akasha ще се погрижи за високия музикален градус на събитието. Точно до сцената на Sprite Urban Fest ще има и демонстрация на свежарския Halfbike, като всички любопитни зрители ще могат да тестват иновативния наследник на добре познатия велосипед.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама