Пловдивчанин храни котки със суров черен дроб, пълен с габърчета

15:38, 05 авг 18 25 1163 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пловдивчанка публикува снимка и пост "към всички приятели и познати, които обичат животните". На снимката е изобразен мъж на преклонна възраст, а постът гласи: "Човекът от снимката купува суров черен дроб и вътре слага извити габърчета. Това е "ляк" за котките, както се изрази той!", информираха от TrafficNews.bg.

От коментарите става ясно, че действието с черния дроб, пълен с габърчета, се развива в квартал Каменица в Пловдив. Много от съседите на дядото го разпознаха и не можаха да повярват. Други се възмутиха от дъното на душите си, а трети отправиха открити закани към пловдивчанина.

Ето някои от коментарите:

"Съседът ви извършва престъпление по НК, чл. 325, ако го познавате и смятате, че можете, моля обяснете му, че убийството на бездомните животни е престъпление от 2008-a година."

"Много тъжно, мислих, че поне възрастните хора имат съвест. Трябва да се сигнализира за деянията му и да си понесе заслуженото!"

"Някой мъж да го респектира, който е от града. Не се подлъгвайте по белите му коси. Милост и прошка за изродите не трябва да има. Аз лично щях да му... покажа... какво е да страдаш."

"Стига писахте за богове! Не виждате ли, че никой не наказва никого и затова всеки си прави каквото иска. Ами като сте го видели - действайте! Подайте жалба!"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама