Тройно повече сватби в Пловдив в деня на безкрайността

18:15, 08 авг 18 / Любопитно 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Осмицата символизира безкрайност. Това си пожелават днес 17 двойки в Пловдив, които избраха, въпреки жегата и деня в средата на работната седмица, да си кажат " да" пред длъжностните лица, предаде БГНЕС.

Три осмици има в днешната дата, следващият подобен ден ще е на 9.09.2019 година. 11 от сватбите днес са в Централния дом на младоженците, в залата в Старинен Пловдив и в новото кметство на ж.к. "Тракия", останалите са изнесени ритуали. Най- романтичната ще е във Виенския павилион в средата на езерото в Международния панаир.

През лятото сватбите са повече в сравнение с други сезони, обясниха от "Празнични обреди", не само времето е причина, а и фактът, че мнозина живеят извън страната и се връщат тук, за да узаконят връзката си. В жегата, която днес натиска Пловдив, до обед са минали 6 двойки, от 14 часа маратонът продължи. Мария и Благой, герои на съвсем камерна сватба, се превръщат вече в семейство Чобанови и продължават на ново ниво да проектират живота си, повлияни и от професията си- и двамата са проектанти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама