Разбиха наркодепо в Слънчев бряг

11:17, 17 юни 15 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души са арестувани за разпространение на наркотици в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Това е станало след спецакция на полицията снощи в курортния комплекс.

Около 23.30 ч. служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на стая в общежитието „Кристал”, обитавана от 17-годишната софиянка Е. Д. Това е станало след получен сигнал, че същата пласира наркотични вещества. В стаята са открити и иззети пет найлонови пликчета с канабис и други пет с амфетамин.

Полицаите установили, че в стаята се намирали и 24-годишният Даниел Петров от Ботевград и 18-годишната Мария Димитрова от София, обитаваща стая в хотел „Централ”. Полицаите претърсили и второто хотелско помещение, в което пък била 19-годишната Поля Симеонова от Враца. Там са намерени и иззети 14 полиетиленови пликчета с амфетамин, 20 с метамфетамин, три пликчета с кокаин и 45 – пълни с канабис.

Даниел Петров, Мария Димитрова и Поля Симеонова са задържани за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама