Съдят един от хулиганите, нападнали спасител в Аспарухово

12:47, 17 юни 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържан е един от хулиганите, които нападнаха спасител на плажа в квартал Аспарухово в понеделник. Това е 31-годишен варненец, неосъждан, но добре познат на полицията. Проведеното разследване е установило, че той е извършителят на нанесения побой над 45-годишния спасител, а останалите трима участници в инцидента само са се скарали с него, съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на МВР във Варна.

Случката се разиграла в следобедните часове на 15-ти юни, след като посред бял ден четирима плажуващи решили да се разхладят в морето, както са с дрехите.  Мъжете били почерпени солидно с алкохол и реагирали агресивно на забележката на спасителя, че действията им са неподходящи и могат да се окажат опасни за живота им. Без много да се замислят, хулиганите скочили да се саморазправят, като задържаният е ударил плажния гард с глава в устата и я е разкървавил.

Малко по-късно пострадалият сигнализирал в полицията, която изпратила патрулна кола за изясняване на случилото се. Той е подал и жалба, по която, след изясняване на случая, е образувано досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама