Плевенската полиция приема сигнали за нарушители по пътищата

12:12, 25 юни 15 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За ограничаване на предпоставките за тежки пътни инциденти, за намаляване на пътно транспортния травматизъм и нетърпимост към нарушителите на Закона за движение по пътищата, ОДМВР – Плевен предоставя възможност гражданите да съдействат на полицията като е създала организация за приемане на сигнали и предложения. Това напомнят от пресцентъра на полицията. В ОДМВР - Плевен гражданите могат да подават сигнали, да изпращат снимков или видео материал за нарушения на Закона за движение по пътищата, както и да дават предложения на електронен адрес: [email protected]

При получаване или приемане на снимков или видео материал, касаещ нарушение на Закона за движение по пътищата, подателят задължително ще се призовава, като свидетел в образуваното административно-наказателно производство.

Полезна информация за органите на реда е и конкретизирането на датата, часа и мястото на установеното нарушение, регистрационния номер на автомобила, а също и  телефонен номер за обратна връзка с подателя на сигнала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама