Обраха до шушка хотелска стая в Слънчев бряг

12:47, 25 юни 15 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стая в хотел „Кристал” в Слънчев бряг е била обрана буквално до шушка от неизвестни крадци, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за случилото се подал вчера в местното Районно полицейско управление 60-годишен пловдивчанин. Той е съобщил, че в стаята е проникнато за времето от 9 до 24 юни тази година, след като е била взломена входната врата на хотела.

Крадците са отмъкнали алуминиевата врата на банята заедно с огледалото на нея, 50-литров бойлер, моноблок, мивка, огледало с поставка, вентилатор за баня, душ батерията и тази на мивката, двете лампи, 16 ключове и контакти, лампа на входа, две стенни лампи и пет лунички за осветление, два дивана, стъклена маса, четири сгъваеми дървени стола, кухненска мивка с вградена електрическа печка, кухненски шкафове (горни и долни), абсорбатор, хладилник, микровълнова печка, чаршафи, одеяла, завивки, кухненска посуда, сервизи, тенджери, телевизор и други домашни вещи.

Случаят се разследва от служители на Районно управление – Несебър.

„Кристал” е един от старите хотели в Слънчев бряг, строен още по комунистическо време. В днешно време неговите стаи се отдават под наем. Ползват се предимно от сезонни работници в курортния комплекс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама