Ирена Соколова във Варна: ГЕРБ е модел за постигане на резултати

13:30, 25 юни 15 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова обсъди инициативите на дамската структура на партията с членове на организацията на ГЕРБ във варненския район „Младост”, чийто ръководител е д-р Лидия Маринова.

„ГЕРБ е модел, който показва как се постигат резултати, а ключът към промяната е личното ни участие, личната ни отговорност, личният ни ангажимент към събитията в страната, в града или в квартала ни”, заяви Ирена Соколова в приветствието си към Жени ГЕРБ-Младост. Заедно с нея и с варненския представител в НИС на Жени ГЕРБ – общинският съветник Даниела Димова, бяха дискутирани редица общественополезни каузи на структурата. „Дейни, организирани, грижовни и състрадателни, дамите имат енергията да бъдат двигател на политики и процеси, които съответстват на това, което искаме за себе си и за децата си”, категорична бе Ирена Соколова. Тя постави акцент и върху инициативата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и нейни колеги в Европейския парламент 2016-а да бъде обявена за Европейска година за борба с насилието срещу жени. Дамската организация на ПП ГЕРБ официално декларира своята съпричастност на форум в Пловдив в началото на месеца.

От Жени ГЕРБ-Младост заявиха готовност да се ангажират с инициативи, посветени на каузата, и да продължат добрите традиции на благотворителни жестове и подкрепа за социални институции, семейства в риск, хора с увреждания, за ползотворна работа в сферата на образованието и културата.

Ирена Соколова получи специален подарък – картина на Росина Русева, която превъзмогна своите физически увреждания, за да твори и наскоро организира благотворителна фото изложба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама