"Черно море" стана отбор на Варна за месец май

14:58, 25 юни 15 / Спорт 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ПФК „Черно море“ стана отбор на Варна за месец май в ежемесечната анкета „Спортист на Варна“. Футболистът на черноморците Матиас Курьор спечели приза спортист на месеца. Наградите бяха връчени от кмета на града Иван Портних.

„Действително с толкова много положителни емоции през последните месеци, човек няма как да не е радостен и да не се вълнува. Благодаря на всички вас, които с труда и постиженията си успешно защитавате спортната слава на града ни и утвърждавате Варна като морска и спортна столица. Успех и се надявам да има повече такива хубави поводи“, заяви при награждаването Порних. Футболният отбор получи и почетен плакет от името на кмета.

На официалната церемония в Община Варна присъстваха още Светла Георгиева, експерт от Министерството на труда и спорта, директорът на дирекция „Спорт“ Николай Костадинов, председателят на ОбС Иван Луков и други.

Останалите награди са за - Спортист №1 на Спортно училище „Г. Бенковски“ – Мадлен Сергеева /худ. Гимнастика/ и победител в онлайн анкетата - Али Юзеир /кик бокс/.

Индивидуални награди бяха раздадени на Захари Дамянов /карате/, Габриела Георгиева /худ. гимнастика/, Денислав Дамянов /сп. гимнастика/, Биляна Боева /акробатичен рокендрол/,  Йордан Янев /карате/ и Петър Нестеров, /тенис/ - шампион на България до 12г.

Отличията за отбори получиха тимът по футзал „Гранд Про“ и баскетболният клуб „Черно море Порт Варна /мъже/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама