Армия от звезди подкрепя Ани в битката й с рака

15:01, 25 юни 15 / Любопитно 25 694 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Едни от най-известните български изпълнители се събират в Пловдив на 7 юли 2015 г. за благотворителен концерт в помощ на Ангелина Кукова от Сливен, която се бори с коварната болест рак.

Ани е едва на 25 години. Преди една година тя постъпва в болница за операция по премахване на киста. Скоро след това е приета по спешност и лекарите откриват злокачествено образувание.

Следват няколко операции, в най-тежката от които ѝ отстраняват стомаха. Подложена е и на химиотерапия, от която няма особен положителен резултат, затова тя решава да търси лечение в чужбина.

До месец след направените й в Турция изследвания Ани трябва да започне лечението си. Тя има голяма нужда от помощ, защото семейството й не разполага с цялата сума за лечението - само за 3 месеца са необходими 41.676 лв.

Инициатор на благотворителния концерт в Града под тепетата е пловдивската певица Сани Алекса. Тя успя да събере цяла армия от поп изпълнители, които да подадат ръка на Ани.

Тони Димитрова, Сани Алекса, група Хоризонт, Донна Бонгьозова, Весела Бонева, DeepZone, Рафи Богохосян, Момчил Степанов, Емил Христов, Liter Jack, Мойсей Стойчев, Ивайло Стойков-Топси и още  мн други ще пеят за Ани на 7 юли (вторник) в лятно кино "Орфей" от 20.00 ч.

Поканите за благотворителното събитие, на цена от 10 лв., ще могат да се закупят от Monroe bar, ресторант "Туин Пийкс", както и на входа на лятно кино "Орфей" (в деня на концерта).

"Да се обединим всички за Ани. Заедно можем повече!", призовава Сани Алекса.

Всеки, който желае, може да помогне на младото момиче със СМС с текст: DMS Angelina на номер 17 777 или с дарителски превод на:IBAN BG 84FINV91502016422877 IBAN BG14PIRB73384601728392 Ангелина Желязкова Кукова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама