Реконструират 5 обекта във Велико Търново с 2,5 млн. лв.

16:33, 25 юни 15 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът Даниел Панов подписа анекс към договор по проект за 2 426 184,37 лева, с които ще бъдат реконструирани пет обекта във Велико Търново. Анексът е към Договора за безвъзмездна финансова помощ по проект „Град Велико Търново – зелена и достъпна балканска столица на културния туризъм“ за осигуряване на средства за изпълнение на пет допълнителни обекта.

Ще бъдат благоустроени парковото пространство на Дворец на културата и спорта „Васил Левски”, парк "Никола Габровски", в който ще бъде реконструирана детската площадка, предстои изграждане на ограда и автоматична поливна система, ремонт на съществуваща тоалетна с външно ВиК", парк "Бузлуджа" - реконструкция на алейна мрежа и изграждане на поливна система", "Благоустрояване на междублоково пространство в жилищен квартал „Бузлуджа” и "Изграждане на баскетболно игрище и площадка за скейтборд на ул. "Илия Янулов".

Срокът за изпълнение на Договора е до 20-ти декември 2015 год. Финансирането е по Оперативна  програма  „Регионално развитие“ 2007-2013.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама