Обновиха част от ул. "Родопи" в Пловдив

12:08, 01 юли 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо 630 кв. метра паважна настилка е изградена наново по ул. "Родопи" в Пловдив, съобщи кметът на район "Централен" Георги Титюков. Днес той откри обновения участък, където освен новите павета и бордюри е изграден и паркинг от пътни ивици за 5 автомобила.

"Продължаваме работата по ул. "Шейново", която също е без настилка и ще бъде павирана. В момента се довършва и паркингът пред ДКЦ I, асфалтираме и големи участъци от ул. "Шаркьой", "Царево" и "Дякон Иларион", съобщи Титюков.

В "Централен" предстои обявяване на поръчка и за 4 детски площадки. Трите от тях ще са в междублоково пространство на ул. "Загоре" 15, на бул. "Хр. Ботев" 150, на ул. "Ген. Д. Николаев" 107-111. Четвъртата ще е или в междублоково пространство на ул. "Цар Асен", или на бул. "Цар Борис III Обединител", във филиала на ЦДГ "Каменица".

Предвижда се изграждане и на голяма кучешка площадка, както и пореден фитнес на открито. Постоянно се работи по сигнали на граждани за поправки по паважните настилки на малките улички в централните квартали, увери районният кмет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама