Георги Титюков: Има вариант да подкрепим Иван Тотев за кмет на Пловдив

13:08, 01 юли 15 / Политика 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има вариант лидерът на "Кауза България" Георги Титюков да се кандидатира за кмет на район "Централен", а коалицията му "Кауза Пловдив" да подкрепи Иван Тотев за кмет на Община Пловдив. Това съобщи за Пловдив Topnovini.bg самият Титюков, като уточни: "Бихме могли да подкрепим някой достоен кандидат, но със сигурност това решение ще бъде взето след сериозен анализ, за да е най-доброто за Пловдив и пловдивчани, както беше през 2011 г."

Общинският съветник Константин Георгиев е назначен официално за ръководител на предизборния щаб на коалиция "Кауза Пловдив", съобщи още Георги Титюков, чието име също се спряга за кандидат-кмет на Пловдив.

"Все още не сме провели конференцията, на която ще бъдат номинирани нашите кандидати. Със сигурност ще излъчим свои кандидати за районни кметове, както и пълна листа с 51 общински съветници", поясни Титюков. Той е категоричен, че "Кауза Пловдив" няма да издига никой "външен" кандидат, с което опосредствано отговори на предположенията, че коалицията ще номинира подалия оставка от областното ръководство на ГЕРБ Здравко Димитров.

"Коалиционната листа е трудна за редене и до последния момент може да има промени", категоричен е Титюков.

1500 души са редовните членове на "Кауза България" в Пловдив. Коалицията "Кауза Пловдив" включва още партиите "Новото време" и "Общество за нова България".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама