Красимир Трифонов е кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район "Южен"

15:09, 01 юли 15 / Политика 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ще работим за балотаж, а на балотажа за победа!" Тази цел си постави младият кандидат за районен кмет Красимир Трифонов, избран единодушно от делегатите на провелата се вчера конференция на БСП в пловдивския район "Южен", съобщиха от пресцентъра на партията.

Трифонов е на 37 години, семеен с две деца, магистър образование, с достатъчно голям опит в администрацията и в управлението на европейски проекти.

"Управлявал съм финанси, по-големи от бюджета на района", бяха думите му. Водещ приоритет в работата му ще бъде именно търсене и усвояване на проектно финансиране за район "Южен".

Кандидатът за райкмет познава много добре района, нуждите и проблемите, ще се стреми усилено да работи за неговото развитие и да бъде в тясна връзка с гражданите. 

"Подкрепяме човек, който сам се създава – младостта му е предимство. Красимир Трифонов е свеж, честен, компетентен и работохолик", това заяви водещият на конференцията Ангел Петров.

Председателят на БСП – Южен доц. Ангел Иванов отчете пред делегатите дейността си като общински съветник и зададе посоката на предизборната кампания – работа на терен, открит диалог и качествени решения за проблемите.

Форумът на социалистите утвърди номинациите за кмет на Община Пловдив и кандидатурите за общински съветници, които ще бъдат гласувани на Градска партийна конференция.

Председателят на пловдивската партийна структура  Георги Гергов е издигнат от 24 основни организации, две номинации има бившият зам.-министър Явор Гечев и с по една са председателят на съветниците Николай Радев и доц. д-р Георги Йорданов.

Кандидатурите за следващия Общински съвет от район "Южен" са 21, всички са образовани и амбициозни, а половината са под 35 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама