Романтичната комедия "Особености на руската любов" гостува на разградска сцена

07:45, 07 юли 15 / Култура 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер разградчани ще имат възможността да се насладят на романтичната комедия "Особености на руската любов". Спектакълът ще се играе от 19 часа на сцената на Общинския културен център.

Театралната постановка е по текст на Александър Галин, режисьор е Васил Василев, а сценографията е дело на Николай Нинов. Ролите се  изпълняват от популярните актьори Георги Кадурин, Мария Сапунджиева и Мариана Миладинова.

Постановката проследява историята на обаятелната и артистична бизнес дама Сирена, която винаги търси развлечения и авантюри и интелигентната й приятелка Виктория, която от своя страна е самотна и изоставена от съпруга си. Вълшебен миг на съдбата ги събира с Константин и от тук нататък следват много забавни моменти, остроумни диалози, смешни недоразумения и нелепи ситуации.

И както му е редът в една романтична комедия от цялата каша от неочакваности и недоразумения в крайна сметка се ражда... любов. Защото за всяка самотна жена винаги има надежда да срещне, ако не принца на бял кон, то поне специалист по космически системи, който ще разкрие пред нея необятния свят на звездите и една свръхнова, малка и искряща звезда, която ще назове с нейното име.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама