СДВР разследва агресивното поведение на столични полицаи (видео)

12:29, 07 юли 15 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната дирекция на вътрешните работи е започнала дисциплинарна проверка срещу няколко полицаи във връзка с публикувано видео в предаването „Господари на ефира“. На него се вижда как униформените малтретират млада жена и приятеля ѝ в центъра на София.

Кадрите бяха разпространени снощи, но за кратко време добиха голяма популярност в социалните мрежи. Все още обаче няма яснота кои са участниците в скандала и кой е заснел видеото.

На него се вижда как петима полицаи спират за проверка двойката на улица "13 март" столицата. Следва размяна на обидни реплики, след което полицаите удрят и двамата младежи и ги вкарват насила в полицейския автомобил. Срещу жената униформените проявяват доста сериозна агресия, като на моменти дори удрят главата ѝ в задното стъкло на паркиран в района автомобил.

След като жената започва да плаче, мъжът с нея отправя молби към полицаите да спрат да я удрят и да се успокоят. Като отговор той получава удар в областта на корема.

По данни на БНР видеото е направено миналата година. Полицейската проверка била заради подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина. 

Видеото от агресивното поведение на полицаите може да видите ТУК!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама