Нова жертва на пътя Русе - Бяла

17:43, 07 юли 15 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един човек е загинал при поредната тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла. Движението в района е затруднено и се регулира от органите на реда.

Информацията бе потвърдена от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за инцидента е получен на тел. 112 в 16:56 ч. Катастрофата е в района на "Индийска колиба", на главния път Русе - Бяла. Веднага към местопроизшествието са изпратени екипи на Пътна полиция и РУ-Две могили, както и два екипа на РД "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе.

Според първоначалните данни лек автомобил БМВ със силистренска регистрация, движещ се към Русе се е блъснал челно с лек автомобил "Опел" с русенска регистрация, който се е движел в посока Бяла.

При удара е загинал мъж на 64, а други четирима са ранени - момиче на 23 години, младежи на 23 и 22 г. и 38 годишен мъж.

Наложило се е спасителните екипи от пожарната да използват техника за изваждане на хората от колите. Ранените се откарват от Спешна помощ към русенската болница.

Органите на реда уточниха, че движението по главния път в района на катастрофата не е преустановено и се регулира от полицията.

Предстои извършване на оглед на местопроизшествието от дежурна  опаретивна група от ОДМВР - Русе, с оглед изясняване на причините и обстоятелствата за възникване на инцидента.

От русенската болница уточниха, че четиримата пострадали са приети в Спешното отделение с множество различни травми. Те са контактни, в съзнание и без опасност за живота.

Пътувалият в БМВ-то младеж на 22 г. е настанен в ортопедията със счупване в областта на ходилото на десния крак. Младеж и момиче на по 23 години, които са били с него, са в неврохирургията с контузия на глава и комоцио.

38-годишният шофьор на "Опел"-а е в отделението по обща хирургия с травма на корема и в областта на гърдите. Загиналият 64-годишен мъж е бил негов спътник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама