Учредиха ново гражданско сдружение в Сливен

10:07, 08 юли 15 / Политика 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ново гражданско сдружение „Единни за Сливен”  е учредено в Сливен. Председател на сдружението е Валентина Василева-Филаделфефс. Зам.председателите са двама -  Ненка Гешева-икономист и Николай Неделчев-учител.

Управителният съвет се състои от седем дуци, а 14-ет са учредителите на сдружението. Сред тях са общинският съветник Мартин Славов, Николай Енчев- банков служител,  инж. Ивайло Семков- специалист по организация и управления на транспорта, инж. Илко Илиев- специалист машиностроителни технологии, Красимир Сербезов- икономист, Силвия Плачкова - хореограф и Милена Дечева – специалист по управление в туризма.

 ГС „Единни за Сливен” ще излъчи свой кандидат за кмет на общината, листа с кандидати за общински съветници и кандидати за кметове в населените места. В листата ще бъдат номинирани хора, които ще представляват гражданите, обяви председателят на сдружението Валентина Василева-Филаделфефс

Сред целите, които си постяват „Единни за Сливен”  са ускорено социално и икономическо развитие на Сливенския край, подобряване качеството на живот, здравеопазване, развитие на малките неселени места села, внедряване на високи технологии и др.

Дългосрочната обществена цел на сдружението е засилване на гражданското участие в управлението на всички нива чрез постепенната смяна на модела на управление, както и на методите, които използват всички управляващи през последните 25 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама