Два автомобила с щети от паднало дърво в Русе

11:07, 08 юли 15 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два автомобила са с щети от дърво, което е паднало в Русе. Инцидентът е станал вчера. За времето от 17:51 до 18:22 часа на 7 юли екип от Първа РСПБЗН е оказал техническа помощ, съобщават от Областната дирекция на МВР. Премахнали са паднало дърво на ул. "Муткурова". Екипът е отстранил дървото, което е паднало на пътното платно и е нанесло щети по две коли.

Вчера рано сутринта екип от Група “Спасителни дейности” е изпратен по сигнал за счупен клон паднал върху захранващата мрежа на електротранспорта на бул. Цар Освободител № 60 в Русе. Клонът е бил премахнат. 

Вчера вечерта екип от Първа РСПБЗН- Русе, е изпратен по сигнал за горене на кабелна глава в трафопост в бл. “И.Димитров” на бул. Мидия Енос. Извършено е дежурство до пристигане на екип от електроразпределителното дружество.  

Снощи два екипа от Първа РСПБЗН- Русе са гасили горене на отпадъци на бул. 3-ти Март №42, на територия на бивш завод. При пристигане на място е установено, че горенето е обхванало дървени плоскости и други отпадъци на площ около 20 кв. м. Установено е, че причина за възникване на горенето е извършване на огневи работи на територията на обекта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама