Варненските велополицаи хванаха още един тревоман в парка

12:15, 08 юли 15 25 592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
30-годишен мъж от пловдивското село Житница е арестуван посред бял ден в Морската градина с близо 4 грама марихуана, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Мъжът, който до този момент не е осъждан, бил спрян за проверка в района на Аквариума в обедните часове на 7 юли, вторник. След като патрулиращите в парка велополицаи го пребъркали, иззели от него кутия цигари, съдържаща марихуана с тегло 3.86 грама. Пловдивчанинът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районната прокуратура във Варна.  

Ден по-рано в различни райони на Варна са хванати още двама мъже с наркотици  – най-вероятно за лична употреба.

На 6 юли на ул. "Пробуда", при извършване на полицейска проверка на лицето Ш.Ш., на 31 години от Варна, е установено, че държи в себе си три пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, установено като наркотична субстанция с общо тегло от 0,23 грама.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, а материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Ш.Ш. е криминално проявен и осъждан, а понастоящем живее в село Бенковски, община Аврен, разкриха от полицията.

Малко преди полунощ на ул. "Горна студена" в кв. Аспарухово, при извършване на полицейска проверка на лицето М.И., на 30 години от Варна, е установено, че то държи в себе си 2 пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, установена като марихуана, с общо тегло от 0,37 грама.

Наркоманът е задържан за срок до 24 часа в IV РУП, където се оказало, че е стар познайник на полицията и е осъждан. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама