Губернаторът на Плевен се завърна от визита в Брюксел

12:36, 08 юли 15 / Политика 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Плевен Ралица Добрева заедно със своите колеги от цялата страна е била на тридневно посещение в Брюксел. Визитата е била по покана на Представителството на Европейската комисия в България, информират от пресцентъра на Областна администрация.

В периода  5-7 юли областните управители са имали наситена програма в контекста на регионалната политика на ЕС и трансатлантическата търговия между страните членки и Америка, инвестиционното пространство, дискусии във връзка със социалната политика на ЕС и политика на развитие на селските райони.

Сред актуалните теми, които са били поставени на фокуса на вниманието на областните управители са били политиката на ЕС по заетостта,  европейската миграционна политика, управление на кризи и предотвратяване на бедствия.

В рамките на визитата си българската делегация е посетила Европейската комисия, Европейския координационен център за спешно реагиране. Областните управители са се срещнали и със заместник председателя на ЕК Кристалина Георгиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама