Пловдив става столица на зумбата

14:29, 08 юли 15 / Култура 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За четвърта поредна година Пловдив ще се превърне в столица на зумбата. Един от най-добрите инструктори за Европа – Херман Мело, пристига в Града на тепетата в събота, за да раздвижи пловдивчани.

Участието му в забавлението е част от световното му турне и то няма да е просто клас по зумба, както бе миналите години. Херман, с помощта на още 32-ма български инструктори, ще направят грандиозно шоу в спортната зала на ПУ "Паисий Хилендарски".

За целта там ще бъде изградена специална сцена на 3 нива. Организаторите от "ЕваСпорт" и Община Пловдив, както и спонсорите на събитието, обещават незабравима вечер, изпълнена с много танци, забавления и изненади.

Това обаче не е обикновен концерт или урок. Всеки, който се чувства достатъчно запален от латино ритмите, ще може да танцува заедно с инструкторите на сцената.

Припомняме, че Херман Мело вдигна на крак стотици пловдивчани и гости на града минала година на центъра в Пловдив. След шествието, което мина по ул. "Иван Вазов", любителите на зумба се събраха на пл. "Централен" и танцуваха часове наред със великия инструктор.

За тези, които все още се чудят какво е зумба, в последните 10 години това е абсолютна революция в световната фитнес индустрия, включително и в България. Зумба е забавен начин да се спортува и това привлича много хора, които по принцип не са запалени спортисти. Тя съчетава в себе си положителните страни на спорта и танца.

Забавлението в събота (11 юли) започва в 20.00 ч. в спортната зала на Пловдивския университет, а входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама