Валентин Йорданов награди Иван Гарабитов в Пловдив

14:39, 08 юли 15 / Спорт 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
4 награди получи заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов. Българската федерация по борба, спортните клубове "Левски", "Локомотив" и "Ботев - Враца" го отличиха с плакети по случай неговия 70-ти рожден ден.

Валентин Йорданов лично връчи отличието на Гарабитов в спортната зала на Пловдивския университет. Президентът на Българската федерация по борба награди още и Стоян Лазаров, Димитър Лазаров и Георги Петков за заслугите им към развитието на тази дисциплина.

Вечерта Валентин Йорданов първи вдигна наздравица за рожденика Иван Гарабитов в пловдивски ресторант. Над 250 гости, голяма част от спортния елит на страната, уважиха юбиляря, известен не само като създател на европейски, световни и олимпийски шампиони в спорта, но и на рекордьори в борбата с килограмите. Гарабитов, българският гуру в здравословното отслабване, помогна на хиляди да нормализират теглото си.

Затова сред гостите имаше и постигнали върхове в спорта, след отслабване по методиката на Гарабитов, като 20-годишната Десислава Тодорова. Днес никой не може да повярва, че настоящата студентка и републиканска шампионка по академично гребане от дете е страдала от задушаваща кашлица и внезапни припадъци, и на 15 години е тежала 122.5 кг при ръст 170 см. През 2010 г. тя започва процедури в център "Гарабитов" с матрично-ритъмна терапия и пиене на изчистващия организма от токсини сироп на Гарабитов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама