Белослава ще пее за красотата в живота на остров Св. Анастасия

16:08, 08 юли 15 / Култура 25 221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След дълго отсъствие от бургаската музикална сцена поп певицата Белослава ще зарадва публиката в нетрадиционната атмосфера на едно от най-забележителните кътчета на Черноморието - остров Света Анастасия. Джаз изпълнителката, която е дъщеря на известната актриса Анета Сотирова, ще пее под съпровода на Живко Петров (пиано), Калин Вельов (перкусии), Росен Захариев-Роко (тромпет) и Елена Кокорска. Концертът е озаглавен "Life is Beautiful" („Животът е прекрасен“).

Белослава има зад гърба си три студийни албума, а в момента работи по последната си, изцяло акустична продукция, която ще включва някои от най-големите й хитове като „Между две луни“ и „Слушай ме“ в съвсем нов аранжимент. В една романтична прелюдия към излизането на албума ще се превърне и гостуването й в Бургас на 17 юли, когато със своя неподражаем чар и стил ще ни напомни, че животът наистина е красив. Просто трябва да отворим сетивата си, за да му се насладим.

„Life is Beautiful” e едно цялостно изживяване, което включва пътуване с корабите „Кук” и „Анастасия”, концерт с изглед към светлините на нощен Бургас, време за разходки и коктейли. 

Отплаването от Морска гара Бургас е в 19:45 ч. Началният час на концерта е 21:00. Отплаването от острова е предвидено за 23:30 ч.

При лошо време и невъзможност за отплаване на корабите концертът ще се проведе в клуб в Бургас от 21:30 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама