Ранен гол ще търсят беройци в мача с „Атлантас”

17:20, 08 юли 15 / Спорт 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Важно е да вкараме ранен гол на „Атлантас”, заяви днес треньорът на „Берое” Петър Хубчев, ден преди реванша срещу литовския тим от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

 „Най-важното е, че всички са здрави. Всяка тренировка минава на необходимото ниво и подобряваме физическото състояние”, допълни Хубчев.

По думите му едва ли ще има кой знае каква промяна в играта на „Атлантас”. Със сигурност ще има тактически уловки, но като стил трудно може за една седмица да се промени нещо голямо. „Следобед имаме още една тренировка и след нея ще определим групата”, обясни треньорът на старозагорци.

„ Важно е да подходим сериозно за мача. На мен ми се иска момчетата да излязат все едно резултатът от първия мач е 2:0 за „Атлантас”. Трябва да търсим гол в началото на мача, за да стане малко по-спокойно. Мачът трябва да изиграем много сериозно. Абсолютна грешка ще бъде, ако подценим някой от съперниците си, без значение дали играем в Лига Европа или първенството на България“, каза още Петър Хубчев.

Футболистите на „Атлантас”, които са отседнали в петзвезден хотел в Града на липите, се отказаха от официална тренировка на градския стадион в Стара Загора. По програма литовците трябваше да тренират в 20.00 часа, но щабът им промени програмата и отборът проведе заниманието си сутринта от 10,30 часа.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама