Млад фермер от Добричко е сред героите във "Фермер търси жена"

19:50, 08 юли 15 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Млад фермер от Добричка област е един от героите във втория сезон на "Фермер търси жена". Петър Диков от гр. Генерал Тошево се занимава със зърнопроизводство и е основен двигател на семейния бизнес. И още - запален баскетболист, баскетболен съдия и дори член на управителен съвет.

Киноман, баскетболен съдия, мечтател... фермер, който търси своята половинка. Това е Петър, един от героите във втория сезон на „Фермер търси жена”.

Споделя, че от малък е в атмосферата на фермерството, защото баща му и сътрудникът му са започнали преди 20 години. Завършил икономическия университет във Варна с бакалавър „Мениджмънт”, а след това и магистратура „Аграрен бизнес”. Казва, че ако трябва да работи нещо различно, сигурно ще е в сферата на спорта или туризма.  Харесва свободата и спокойствието на по-малкия град. А в големите градове предпочита да ходя на екскурзия, за да разглежда и усеща атмосферата.

Играе баскетбол от ученик в баскетболния клуб в Генерал Тошево, на който сега е член от управителния съвет. След като завършил, нямало къде да играе и сформирал с приятели от клуба аматьорски отбор Generals, с който участват в аматьорска лига във Варна. Също така е и баскетболен съдия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама