Мирослав Трифонов и Людмила Илиева са кандидатите за кметове от РБ във В. Търново и Г. Оряховица

19:56, 08 юли 15 / Политика 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мирослав Трифонов е кандидатът за кмет на Реформаторския блок във Велико Търново, а Людмила Илиева в Горна Оряховица. 

Кандидатурата на областния лидер на СДС беше издигната след вътрешно гласуване между четири от партиите в коалицията „Реформаторски блок“ и членовете на Гражданския съвет в града.

Мирослав Трифонов получи квалифицирано мнозинство от 75% от вота. За него са гласували 8 души, а опонентът му Ангел Янчев, издигнат от ДБГ, получи два гласа. Кандидатурата на Мирослав Трифонов е утвърдена и от Председателския съвет на Реформаторския блок в София.

Мирослав Трифонов е роден на 09.09.1966 година. Завършил е Стопанската академия в Свищов. Магистър е по застраховане. От 2002 година  е управител на регионалното представителство на застрахователна компания във Велико Търново. Семеен, с две деца – син на 25 години и дъщеря на 16. Член е на СДС от 6-ти юни 1990 год. 

„Приемам номинацията с благодарнот към моите колеги, които ме подкрепиха, но и с огромна отговорност. Нямам намерение да ги разочаровам”, обеща кандидатът за кмет на РБ в старопрестолния град.

Мирослав Трифонов е категоричен, че Рефоматорският блок във Велико Търново има потенциал да се представи много по-добре от това, което сочат към момента социологическите агенции.

Людмила Илиева е кандидатър на Реформаторите в Горна Оряховица. Тя е адвокат по професия. Член е на ДСБ, издигната е след вътрешнопартийно гласуване от политическите партии в блока и Граждански съвет.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама