Автобусите в Студентски град с променени маршрути до 15 септември

23:29, 08 юли 15 25 507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автобусните линии № 94, 102, 280 и 294 в ж.к. Студентски град са с променени маршрути до 15 септември. Забранява се влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Акад. Борис Стефанов” между ул. „Йордан Йосифов” и ул. „8-ми декември”, съобщават от Столична община.

На улиците ще бъдат пропускани пътните превозни средства, които са собственост на лицата, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и тези на работещите и обслужващите обекти в сигнализирания пътен участък.

Автобуси № 94 и № 102 ще се движат по маршрута до кръстовище ул. „Акад.Стефан Младенов” – ул. „Йордан Йосифов”, направо по ул. „Акад.Стефан Младенов”, надясно по ул. „8-ми декември”, наляво по ул. „Акад.Борис Стефанов” и по маршрута си до Студентски град – двупосочно, като линия № 102 ще е с този временен маршрут до 11 юли.

Автобуси № 280 и № 294 ще се движат по маршрута си до кръстовище ул. „Акад.Стефан Младенов” – ул. „8-ми декември”, направо по ул. „8-ми декември”, наляво по ул. „Акад.Борис Стефанов” и по маршрута си до Студентски град – двупосочно.

Във връзка с промените в движението на градския транспорт се разкриват временни спирки и за четирите линии:

- еднопосочна спирка в посока Студентски град „Студентска поликлиника“ на ул. „8-ми декември”, непосредствено след кръстовището с ул. „Акад.Стефан Младенов”;

- еднопосочна спирка в посока бул.”Св.Климент Охридски” – „Спортна зала Христо Ботев” на ул. „8-ми декември”, непосредствено след кръстовището с ул. „Акад.Борис Стефанов” .

Закриват се двупосочната спирка „Детски дом” с код 0540 и 0530, както и еднопосочната спирка „Спортна зала Христо Ботев“ с код 1611.

Промените в движението са заради реконструкция на канал по ул. „Акад.Борис Стефанов” в участък от ул.”Йордан Йосифов” до ул. „8-ми декември”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама