31-годишна дама е кандидатът на БСП – Пловдив, за кмет на район "Западен"

07:46, 10 юли 15 / Политика 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишната Милена Колева е кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район "Западен". Това решиха с пълно единодушие делегатите на районната конференция на партията, провела се в четвъртък вечерта.

Колева влиза в предизборната надпревара след близо двегодишно майчинство, но с увереност и самочувствие на човек, който познава проблемите на района и има амбицията да ги реши. В резюме тя представи управленските си виждания, насочени към подрастващите, младите семейства, хората в нужда и възрастните.

На територията на "Западен" тя се ангажира конкретно с изграждането на детски културно-образователен център, рампи за инвалиди по всички обществени сгради, нови тротоари и паркоместа. Братската могила да бъде възстановена и превърната в национален паметник на  културата е другата й цел. Проектиране и организиране на зона "Смирненски 3" е основен акцент в управленската програма на специалистката по компютърни технологии.

"Искам да се подобри състоянието на всички училищни дворове, спортните и детски площадки", посочи другите си цели Милена Колева.

В програмата й специално място е отделено за подпомагане на пенсионерските клубове и самодейните състави в читалищата.

"Ще създам подробна общинска карта на проблемите в района и заедно с моите съграждани ще ги решаваме", гарантира директното си сътрудничество с хората кандидатката за кмет на "Западен".

Конференцията на БСП- Западен утвърди и 17 номинации на социалисти за общински съветници.

Георги Гергов, Николай Радев и Кирчо Атанасов пък са предложенията на районната структура за кмет на Пловдив.

"Приемам номинацията с отговорност и увереност, че можем да стигнем до балотаж", заяви директорът на Английската гимназия Николай Радев. Пред форума той отчете дейността си като председател на групата общински съветници, за която получи отличната оценка на делегатите. По думите му Пловдив има проблем с безработицата, жилищната политика и неефективното харчене на средства.

"Показахме, че сме силна опозиция, противопоставихме се на вдигането на данъците и тегленето на заробващи заеми, защото наш приоритет са хората", изтъкна той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама