ГЕРБ издигат кандидати за кметове в 13 общини в Пиринско

15:00, 11 юли 15 / Политика 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ издигат кандидати за кметове в 13 общини в област Благоевград. Това стана ясно по време на посещението на заместник-председателя на партията и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов в Благоевград.

За нов мандат ще се борят досегашните градоначалници на Банско, Разлог и Благоевград  - Георги Икономов, Красимир Герчев и Атанас Камбитов. Цветанов припомни, че на миналите местни избори Атанас Камбитов спечели 60% от гласовете на благоевградчани на втори тур. Сега пожела това да стане още на първия, а Икономов и Герчев да вземат пример от него.

 Депутатите Георги Андонов и Кирил Котев влизат в битката за кметските места в Гоце Делчев и Сандански. В Сатовча управляващите ще разчитат на кандидата си от предишните избори Пламен Поюков, докато в Гърмен ще издигнат ново лице - Сергей Младенов. Другите им кандидати са за община Белица – Иван Богданов, община Гърмен – Сергей Младенов, община Кресна – Атанас Махлелиев, община Петрич – Димитър Бръчков, община Сатовча – Пламен Поюков, община Струмяни – Ваня Илиева и община Якоруда – Ваня Гатдерова.

Както беше обявено по-рано, в Симитли ГЕРБ ще подкрепи досегашния градоначалник Апостол Апостолов. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама