Росен Петров: Христо Ковачки няма нищо общо с БДЦ, той е умен човек

18:00, 11 юли 15 / Политика 25 780 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В България наблюдаваме, че целият политически елит, ако въобще има такъв, не е на висотата на ситуацията, в която е страната. Затова не са виновни политиците. Те са отражение на обществото. Каквото е обществото такива са и политиците. Те не са паднали от Марс.

Това заяви Росен Петров, народен представител от парламентарната група на БДЦ, в ефира на Нова телевизия.

На въпрос с какво е бил спечелен от Христо Ковачки, Петров отрече това да е вярно. По думите му Ковачки не го е спечелил с нищо и уточни, че бизнесменът не е никакъв на „Българския демократичен център“.

„Чел съм една негова книга „Теория на познанието и вселенския ред“. Тя е за елементарна физика, като засяга исторически и библейски въпроси. Ковачки е умен човек“, допълни бившият телевизионен водещ.

Той обясни, че не съжалява за това, че е влязъл в политиката. „България без цензура“ според него е била една системна партия и от самото начало се е заявила като такава.

„Опита се да се прояви като такава, но не успя. Нито ще е първата, нито последната в политическия живот“, философски заключи Петров.

Попитан защо е повярвал на Николай Бареков, бившият телевизионен водещ обясни, че настоящият евродепутат е обаятелен човек и умее да убеждава.

„Не ме е убедил по мъжки в тези си качества. Застанах до него, взех своето решение и не съжалявам“, каза депутатът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама